2021.08.10

[在学生/教職員等対象] 新型コロナウイルスワクチン職域接種の実施について

本学では、8月24日(火)より、学生・教職員等を対象とした新型コロナウイルスワクチンの職域接種を下記のとおり開始いたします。
接種に関しての予約等詳細については、学生には学内ポータルサイト「WeBSt@tion」にて、教職員等には学内メールにて通知いたします。
なお、ワクチン接種は、あくまでも任意であり、ワクチン接種を義務化したり、接種しない者が不利益を受けるものではありません。

<予約申込期間>
・ 2021年8月16日(月)から9月5日(日)

<接種期間>
・第1回目 2021年8月24日(火)から9月8日(水)(土日は除く)
・第2回目 2021年9月21日(火)から10月6日(水)(土日は除く。9月23日(木・祝日)は実施します。)

<接種場所>
・横浜キャンパス3号館

<使用ワクチン>
・武田/モデルナ製

<対象>
・本学学生
・本学教職員(専任教員、非常勤講師、専任職員、嘱託職員、契約職員、業務委託、派遣職員、アルバイト等)
・研究員、ポスドク等本学の教育研究に携わっている者
・本学の事業会社の社員及び業務委託等

[For Current Students/Staff etc.] Conducting COVID-19 Vaccine Onsite Inoculation

Kanagawa University will begin conducting COVID-19 vaccine onsite inoculation for students, staff etc. from Tuesday 24 August, as outlined below.
Details regarding such matters as how to make a reservation for the vaccine will be provided on the University portal site “WeBSt@tion” for students and through university email for staff.
However, vaccination is absolutely voluntary. It will not be made an obligation and there will be no disadvantage incurred to those who do not receive a vaccination.

Reservation Application Period
・ Mon. 16 August – Sun. 5 September 2021

Vaccination Period
・First Inoculation Tue. 24 August – Wed. 8 September 2021 (except Sat. & Sun.)
・Second Inoculation Tue. 21 September – Wed. 6 October 2021 (except Sat. & Sun. Inoculation will be conducted on Thu. 23 September even though it is a holiday)

Location of Vaccination
・Bldg. 3 Yokohama Campus

Vaccine Type
・Takeda/Moderna

Eligible Parties
・Kanagawa University students
・Kanagawa University staff (permanent academic staff, part-time lecturers, permanent administrative staff members, permanent contract staff, contract staff, outsourced staff, temp staff, part-time staff etc.)
・Other parties associated with Kanagawa University research and education including researchers and post-doctoral fellows
・Staff and outsource staff of Kanagawa University enterprises